Vejledning – Københavns Universitet

PharmaSchool > Uddannelse > Vejledning

Vejledning om uddannelserne på PharmaSchool:

Overvejer du at søge en uddannelse på PharmaSchool? Så kan du hente hjælp hos vores studievejledere. Du kan også læse mere om uddannelserne (Hele uddannelser).

Har du spørgsmål om din uddannelses forløb, praktikmuligheder, studieforsinkelse og karrieremuligheder, så kontakt SUND Studie- og karrierevejledning. Bemærk at kontoret på PharmaSchool/Universitetsparken kun har åbent enkelte dage. Du også er velkommen til at kontakte kontoret på Panum, CSS eller Frederiksberg, selv om din uddannelse foregår på PharmaSchool, da vejledning er tilgængelig for alle studerende på alle SUND’s campusområder.

Undervisning og eksamen: Har du spørgsmål om til- og afmelding til undervisning og eksamen, så kontakt PharmaSchool Studieservice. Her kan du også få vejledning og information om den praktiske afvikling af undervisning og eksamen.

Vejledning & Information om uddannelserne på SUND kan give svar på yderligere spørgsmål, f.eks. spørgsmål til et udlandsophold eller studieordning/eksamensplan for din uddannelse.