Enkeltfagsstuderende eller Meritstuderende – Københavns Universitet

PharmaSchool > Uddannelse > Enkeltfag / Merit

Enkeltfagskursist eller Meritstuderende på School of Pharmaceutical Sciences

Al forskning og uddannelse på School of Pharmaceutical Sciences er centreret omkring lægemidler – hvis du ønsker at dreje din job- eller uddannelsesprofil i en mere lægemiddelorienteret retning, er et kursus på PharmaSchool altså en rigtig god idé. PharmaSchool tilbyder eksterne studerende en række kurser på både bachelor- og kandidatuddannelsen, der gennemføres inden for Københavns Universitets såkaldte blokstruktur.

Meritstuderende:

At være meritstuderende betyder, at du bliver optaget på et eller flere kurser og eksamener på en anden uddannelse som led i din egen uddannelse. På Københavns Universitet har du mulighed for selv at stykke din uddannelse sammen af relevante, faglige byggeklodser, som du henter på forskellige fakulteter.

Meritstuderende på SUND fortæller mere om procedure og retningslinjer for indskrivning, adgangskrav osv.

Enkeltfagskursist:

Tilbuddet om enkeltkurser henvender sig til alle, som har interesse for at følge undervisningen i farmaceutstudiets kursusenheder, og hvor de ønskede kurser er et fagligt relevant supplement til en igangværende eller afsluttet videregående uddannelse. Kurserne henvender sig også til medarbejdere i fx lægemiddelindustrien, der ønsker yderligere kvalifikationer på lægemiddelområdet samt til farmaceuter, der ønsker at opdatere eller supplere den tidligere gennemførte uddannelse.

Enkeltfag under Åbent Universitet på SUND fortæller mere om procedure og retningslinjer for indskrivning, adgangskrav, pris osv.