Kvalitetssikring af uddannelserne – Københavns Universitet

PharmaSchool > Om PharmaSchool > Kvalitetssikring af ud...

Kvalitetssikring af uddannelserne

Generelt:

SUND arbejder altid med at gøre uddannelserne så gode, tidssvarende og relevante som muligt. Vi har en lang række tiltag og aktiviteter, som er med til at sikre uddannelsernes fagindhold og forskningsbasering. Vi arbejder målrettet på at sikre motiverende undervisning og læringsmiljø. For generelle oplysninger, baggrund for undersøgelserne, kvalitetssikringspolitik osv., se SUND kvalitetssikring.

Kursusevaluering:

For hver uddannelse evalueres de enkelte kurser løbende og de bearbejdede resultater offentliggøres.

Du finder resultaterne fra efteråret 2014 og frem til nu for Bachelor/Kandidat i Farmaci, Kandidat i Farmaceutisk Videnskab, Kandidat i Lægemiddelvidenskab og Kandidat i Medicinalkemi under Evaluering af undervisning på de farmaceutiske videnskaber.

Du finder resultaterne fra sommeren 2014 og frem til nu for vores master-uddannelse MIND under Evaluation of tuition at Master of Industrial Drug Development.

Du finder resultaterne for efteråret 2016 og frem til nu for vores master-uddannelse MRA under Evaluation of tuition at Master of Medicines Regulatory Affairs.

Dimittendundersøgelse:

Dimittendundersøgelserne på Københavns Universitet gennemføres bl.a.  for at indsamle viden om dimittendernes beskæftigelsesforhold efter dimission, og om hvordan forskellige forhold omkring dimittendernes studieforløb har indflydelse på deres beskæftigelse.

Dimittendundersøgelser på SUND

  • Generelt om dimittendundersøgelser på SUND
  • Turnusplan for dimittendundersøgelser af SUNDs uddannelser

Dimittendundersøgelser, SUND for uddannelser på PharmaSchool:

Tidligere gennemførte dimittendundersøgelser ved PharmaSchool